İSTEDİÐİNİZ KADAR Kupon cekebilirsiniz.ARKADAşLAR DENEDİM KESiN ÇALIŞIYOR ŞÜPHENiZ OLMASIN
1. BÖLÜM DİKKATLE İNCELiYİNiZ...
PayPal Hesabi Almi; PAYPAL iNTERNETTEN GÜVENiLiR E-MAiL YOLUYLA PARA HESABINIZDIR.ZATEN KREDi KARTI iLE ALANLAR PAYPALI DAHA ÖNCEDEN BiLiR. O HESABINIZIDA KULLANABiLiRSiNiZ. YENi HESAP AÇIP KREDi KARTI GiRMEDENDE KULLANABiLiRSiNiZ..

Paypalin Sitesine Giriyoruz:
www.paypal.com

SignUP yazisina tikliyoruz...

1.Aşamada email adresi hariç bütün bilgileri sallayabilirsiniz.. Ama e-mail adresini doğru yazin yoksa hem hesabinizi aktive edemezsiniz hemde asil yöntemden yararlanamazsiniz.

Burada 2.Aşamada karşiniza kredi karti bilgileri gelecektir.. Pencerede üstteki PayPAL logosuna tiklayin ve kayitin 2.aşamasinda kayittan çikin...

sonra e-mail adresinizden dogrulamayi yapin.. PayPAL a yeni hesabinizla girip yapabiliyorsaniz bu adımi artik geçebiliriz...

DAHA SONRA 2.BÖLÜMDE iSE BU LiNKE TIKLIYORUZ...

A.W.Surveys The New Survey Experience

5-10 Dk da 27$ (Gerçekten Oluyor)
hiç bu kadar çabuk para kazandiran bir site görmedim..ben de biraz önce üye oldum..parayi da garanti veriyorlar..arkadasim aldi da..benim yeni haberim oldu..neyse sadede geleyim...
açýlacak sayfada sağ üst köşede Create A Free Account'a tiklayin.Daha sonra bosluklara bunlari yazacaksiniz:

Username: Kullanici adiniz
Password: 7-15 karakterli sifreniz
First name: Adiniz
Last name: Soyadiniz
Email Address: Email Adresiniz(Paypala verdiiniz e-mail adresinizle ayni olsun)
ve en son da kutucuğun içine resimde gördüğünüz karakterleri girip Create Free Account butonuna tiklayin.

Ve Sonra Asağida Üzerinde 4$ 6$ Ve Bazi Yazilar Olan

Linklere Tiklayin, Start Survey Butonuna Bastiktan Sonra

Click For Web Site 1 E Tiklayip Siteye Göz Atin,

Alttaki Bosluğa it's a good site,really this is very nice,great site this gibi ifadeler yazin

web Site 2 içinde Aynisini Yapin ve 4$ hazir

Reedem Moneye Tiklayip PayPal Hesabina Aktarin

isterseniz metin2 de ep alin