+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Kehanet Online'ı Mutlaka Deneyin! (Yeni Çıktı!)

Kayıtlı Oyuncu MMO-Mania seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    0 konusuna 0 kere teşekkür edildi

Kehanet Online'ı Mutlaka Deneyin! (Yeni Çıktı!)

Selam arkadaşlar,

Yeni bir oyun çıktı geçen haftalarda. belki duymuşsunuzdur. aynı zamanda wolfteam'i de yayınlayan joygame oyunun yayıncısı. oyun tamamen türkçe. seslendirme ve yazı içeriği hepsi.

oyun mmorpg türünde. özellikle pvp yani adam adama mücadele sevenler için öneriyorum. ayrıca düzenli olarak savaşlar yapılıyor. hiç sıkılmıyorsunuz. etkinliklerden hiç bahsetmiyorum bile, sürekli değişik etkinlikler yapılıyor.

Oyunda birçok yeni özellik var. eşyalarınızı satmak için saatlerde oyunda kalıp hiç birşey yapmadan kalmanıza gerek kalmayacağınız müzayede sistemi var mesela. bunun dışında oyunda meslek sahibi olabiliyorsunuz. mesleklerinizle para kazanabiliyorsunuz.

lonca sisteminde de şu güzellik var; loncaların karargahları ve kazançları olabiliyor. ayrıca loncalar da seviye atlayabiliyorlar.

oynamak için: Kehanet - Sihirli Anahtarlar - Ücretsiz Türkçe MMORPG Oyun

Kayıtlı Oyuncu Lord Deschain seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    cidden çok iyi oyun daha öncede demiştim kesin tavsiye ederim. aaa bak bide yeni başlayan varsa yetenek gelişimin arttıran itemlere indirim gelmiş.

başka şeylerde var linkten bi bakın Joygame Forum - [D] Yama Notları - 14.12.2011

Kayıtlı Oyuncu KuZuCu7 seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    Arkadaş bu nasıl bir oyunmuş yav. 5 gündür oynuyorum, başından kalkamadım valla. O değil, aylardır oynadığım oyunu unutturdu bana, sadece kendini oynatıyor. Bu Joygame'de artık iyice profesyonelleşti. Güzel oyunlar getiriyorlar.

Oynamadıysanız şurdan bir bakıverin
    Kehanet - Sihirli Anahtarlar - Ücretsiz Türkçe MMORPG Oyun

Kayıtlı Oyuncu KuZuCu7 seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    şunu gördünüz mü?
    Joygame Forum - [D] 21.12.2011 Yama Notları

oyuna yeni yama yayınlayıp bazı hataları düzeltmişler. Ayrıca bu hafta 2 değil 5 üründe indirime gitmişler...

Kayıtlı Oyuncu Lord Deschain seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    gördüm gördüm abi düzenli bakıyorum oyuna gerçi ne bakması oynuyorum sürekli

site baya değişmiş büyük bir genişleme görünüyo valla bomba olcak.

Kayıtlı Oyuncu sewal seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    yeni yamayla beraber yeni leveller geliyomuş. sıkılmıştım 55 gezmekten, exp barımı doldurdum heyecanla yeni yamayı bekliyorum, bide ben vatayım. vata şehri geliyomuş oyuna naitilerden sonra bizimde şehrimiz oldu, her ırkın şehri olursa ohooo baya büyük haritalar var ileride demekki

Kayıtlı Oyuncu jelibonita seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    ya delfis köyü de gelmeli bence ben delfis kasıyorum, bu 55 olmak üzere bundan başka hangi ırk kasmamı önerirsiniz?

Kayıtlı Oyuncu Kurtupa seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    Oyunu yeni yaması baya keyifli olmuş açıkcası. kehanetonline.com adresinden yeni sınıf bilgilerini bulabilirsiniz.

Ben açıkcası biraz önyargı ile yaklaştım ilk başta fakat oyunun başındaki kişiler oyunla ilgilenmesi sürekli yeni yamaların gelecek olması haberi beni oldukça etkiledi. Ben oynadığım oyunun bana güven vermesini isterim açıkcası. Kehanet Online şu an bana bu konuda oldukça güven veren bir oyun. Buradaki arkadaşların da kesinlikle denemelerini tavsiye ediyorum. Ayrıca güzel bir yazı var oyun ile ilgili mutlaka bir inceleyiin, oyuna hak vermekle hata etmeyeceksiniz.

''Orjinal adıyla 81 Keys olan Kehanet Online, Joygame adı altında artık Türkiyede. Tamamen Türkçe olan MMORPG oyun binlerce görev, 5 kişilik, 10 kişilik zindanlar, PVP sistemi, arenalar, devasa haritalar, evcil hayvanlar, yüzlerce binek, 32 sınıf, İnsan, Luluanta, Vata, Naiti ve Delfis olmak üzere 5 farklı ırk, mini oyunlar ve görsel şölenler gibi özelliklerin yayı sıra çok daha fazlasına sahiptir.

Her ırkın kendine has görsel farklılıklarının yanında özellik olarak da farklılıklar içeriyorlar. İnsan ırkı yakın dövüş, kılıç ustalığı ve zırh konusunda sınır tanımazken, Wata ırkı güçlü fizikleri ile ön saflarda düşmanlarına korku salıyor. Luluantalar iyileştirme büyüleri ve saldırı büyülerinin hakimi, Naitiler ise karanlık büyülere hükmeden bir ırk olarak öne çıkıyor. Delfisler zırh konusunda çok iyi değilken kısa menzilli silahlar ve gizlilik konusunda uzmanlıklarını konuşturuyorlar.

Oyuna başladığınız karakteriniz belli bir seviyeden sonra değişim gösterebiliyor, örnek vermek gerekirse; oyuna savaşçı olarak başlayan bir ırk, belli bir seviye ve görev serisinden sonra, bir barbar veya şaman olabiliyor. Tabi bunun için belli başlı öğretilerden geçip, bu değişikliğe layık olduğunuzu göstermeniz gerekiyor.
    Kehanette Bölge ve Zindanlar

40dan fazla devasa bölge ve bu bölgelerde eski zamanlardan kalma baş düşmanların kol gezdiği, içindeki ganimetleri ile herkesi kendine çeken 30a yakın zindan bulunmaktadır.
    Başlangıçta belirli görev serilerini tamamlayan ve maksimum 5 kişilik arkadaş grubuyla maceraya atılmak isteyen tüm oyuncular için biçilmiş kaftan zindanlar varken, kendini üst düzey bir savaşa hazır hisseden cengaverleri ise bambaşka bir heyecan beklemektedir.

Maksimum 10 kişilik bir grupla yeraltındaki zindanlara girilebiliyor ama bu sefer zorluk seviyesi de bir o kadar artıyor!
    Kehanet Yaratıklar

Kehanet Online oyununda haritalar devasa, gezilecek zindanlar bolca olunca yaratıklar da aynı derecede bol ve çeşitli.
    Kadim zamanların efsanevi yaratıkları, en büyüğünden, en küçüğüne, en güçlüsünden bir kılıç darbesi ile ölen yaratıklara kadar 400ün üzerinde farklı tasarımda yaratık oyuncuları bekliyor.
    Kehanet Binek Hayvanları

Yüzlerce görev, 5 ırk ve 32 sınıfın olduğu Kehanette, devasa haritalarda rahatça dolaşabilmek için eğlenceli bineklerde sizleri bekliyor. Binekler o kadar çeşitli ki, efsanevi yaratıklardan tutun da bildiğiniz neredeyse tüm hayvan türlerine binebiliyorsunuz. Bunların yanında uçan halılar, bulutlar, bisikletler, motorsikletler ve hayal dünyanızı zorlayacak her türlü binek oyunda sizleri bekliyor. 30dan fazla binek türü ve renk kombinasyonları oyuncuların büyük haritalardaki yolculuklarında en büyün yardımcıları oluyor.
    Kehanet Ganimetler

Zindanlarda öldürülen son yaratıklardan yani baş düşmanlardan, yeşil, mavi ve mor olmak üzere üç farklı değerde eşya düşüyor. Bu eşyaların içerisinde en paha biçilmez olanı, en güçlüsü mordur, mavi ve sonrasında yeşil de onu izlemektedir.
    Kehanette Evcil Hayvan Sistemi

Kehanette evcil hayvan sistemi gerçekten görülmeye ve denenmeye değer. Oyunda bir evcil hayvan elde edebilmenin yolu öncelikle o evcil hayvana ait bir yumurta bulmaktan geçmekte, bu yumurtalar ise sadece ve sadece, kesilen yaratıklardan çok düşük ihtimalle düşüyor. Elde ettiğiniz evcil hayvanınızın yumurtasını şehirlerdeki görevli kişiler sayesinde kırdıktan sonra, büyütüyorsunuz yeteneklerini kazandırıyorusunuz ve sonunda yapcağınız seçim ile evcil hayvanınız ister sizin yanınızda sizinle savaşan bir güce dönüşürken isterseniz hem binek olarak kullanabiliyor ve evcil hayvanınızın üstündeyken savaşa devam edebiliyorsunuz. Unutmayın evcil hayvanınızın başarılı olmasını istiyorsanız onu beslemeli ve seviye atlamasını sağlamalısınız.''

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu İçin Etiketler