Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'da kulübün idari işleri, 8 yıldır sarı-lacivertli kulüpte görev yapan Seval Şenoğlu ile Antalyaspor'dan transfer edilen Esra Topsakal'a emanet edildi.
Kulüp Başkanı Mehmet Bektur, yaptığı açıklamada, kulüpte profesyonel bir ekibin, çalışma alanlarıyla ilgili görev tanımını yapıp iş akış şemasını çıkardığını belirterek, kulübün hesaplarının tamamen bağımsız mali müşavirler tarafından denetleneceğini bildirdi.
Dernek hesabı ile kurulacak sportif müdürlük hesaplarının ayrı olacağını belirten Bektur, ''Kulüp içi organizasyonlarda kadınların çok daha başarılı ve titiz çalışmalar yaptıklarına inanıyorum. Bu nedenle konularında deneyimli iki isim olan Seval Hanım ve Esra Hanım, Bucaspor'un idari yükünü üstleniyor'' dedi.
Bucaspor altyapısında işe başlayıp, daha sonra kulübün idari bölümünde görev aldığını söyleyen Seval Şenoğlu, 8 yılda birçok başkan, yönetici, teknik adam ve futbolcularla görev yaptığını söyledi.
''Erkeklerin ağırlıklı olduğu bir işte çalışmak çok zor, ama işimi ve Bucaspor'u seviyorum'' diyen Şenoğlu, ''Eşim, kulüp müdürlüğü görevini üstlendiğim son dönemde bana çok büyük destek oldu. Süper Lig'e çıkmak için gün sayılan bu sıralar inanılmaz bir tempoyla çalışıyoruz. Bir bayan olarak olaylara farklı bir pencereden bakmanın avantajlarını da yaşıyoruz'' ifadelerini kullandı.
Bucaspor'un Antalyaspor'dan transfer ettiği Esra Topsakal da, futbolu çok sevdiğini belirterek, ''Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'da 7 aylık görev sürem içinde, dış ilişkiler ile yönetim kurulu asistanlığı konularında çok önemli deneyimler kazandım. Nişanlımın İzmir'de görevli olmasından dolayı Bucaspor yeni kulübüm oldu. Kısa zamanda uyum sağladım. Süper Lig'e yükseldiğimizde iş tempomuz daha da artacak gibi görünüyor. Başkanımız Mehmet Bektur'a bizlere olan yaklaşımı ve güveni için teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.