+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Rappelz hakkında

Kayıtlı Oyuncu Trickster seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    0 konusuna 0 kere teşekkür edildi

Rappelz hakkında

Selam arkadaşlar, birkaç gün öncesine kadar pek çok oyunu ara ara deniyordum ancak Rappelze başladıktan sonra başka oyunlara bakmaz oldum.grafikleri falan çok güzel bi kere, hikayesi de çok hoşuma gitti (ingilizcem çok iyi olmasada anladım gibi ). biraz baktım ama pek yardımcı olacak konu bulamadım bana bu oyun hakkında işime yarayabilecek bilgiler verebilecek olan varsa memnun olurum ayrıca belki birliktede oynarız. bi süre bu oyunu oynıcam gibi çünkü

Kayıtlı Oyuncu Luine seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    Ben rappelz'e şu fan trailer ile başladım;

Başladığımda ingilizceydi şimdi türkçeleştirmişler çokta güzel olmuş. Geri ben hala eu da oynuyorum ama olsun çok zor bir ingilizcesi yok zaten arkadaşında dediği gibi. Ama türkçeleştirilmeside oldukça büyük bir avantaj.Kısaca bilgi vermek gerekirse;

Bütün oyun Türkçeleştirilmiş oyun bilgisi en alt seviyede olan insanların anlayabileceği
    duruma getilrilmiş. Oyun içinde ki görevler haritalar herşey çok basit dilde anlatılmış
    ve seviye atlama rahat bir şekle kavuşturulmuş.

En başta oyuna girerken giriş ekranında 3 tane ana ırk var. Bu ırklar kendi içelerinde çeşitli
    sınıflara bölünerek ilerliyorlar.

Büyücü, Savaşçı ve Ruhban sınıfı. Hepsinin zaten ana ırk isimlerinden anlayabileceğiniz gibi
    olayları az çok belli burada.

Her oyunda olduğu gibi başlangıçta biraz zorlansakta ilerledikçe keyif alıyor insan
    çevre kuruyor ve gelişmeye başlıyor.

Oyuna girip ırk seçtikten sonra tipimizi tasarlayıp hopp hoşgeldiniz Rappelz evrenine diye
    giriş yapıyoruz.

Kayıtlı Oyuncu Lord Deschain seçkin bir yoldadır.
    Teşekkürler
    0
    Valla piyasada başarılı bir çok oyun var bunlardan biride Rappelz seçenekler arasında olması çok iyi bence çünkü ben bunu oynuyorum ve çok memnunum. bikere uzun soluklu, kullanışlı rahat bir oyun ve en nihayetinde bayaa baya zevkli bana göre.

kendi adıma kesinlikle tavsiye ederim. hatta oynama aşamasına başladın mı bilmiyorum ama öm ile ulaş bana beraberde oynayabiliriz daha doğrusu yardımcı olmaya çalışırım...

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu İçin Etiketler