Teknoloji fabrikanızda uzay geminizi daha güçlü kılacak teknolojiler geliştirecek ve diğer oyunculara karşı muhteşem güçlere sahip olacaksınız.. İnanılmaz efektlerle işte Teknoloji Fabrikası aktivasyon anlatımı..

Teknoloji fabrikanızda 3 üretim bölümü açabilir ve 4 yeni teknoloji ile rakiplerinizin korkulu rüyası olabilirsiniz.

Teknolojiler:
  • Zincirleme impuls
  • Kalkan yüklemesi
  • Enerji transferi
  • Roket ince ayarı

Sistem size başlangıç olarak 1 adet üretim binası sunmaktadır. 2. ve 3. üretim binalarını inşaa ederek birçok malzemeyi aynı anda üretebilirsiniz.

Üretim binası ücretlendirmesi aşağıdaki gibidir:

• 2. üretim binası = 50.000u
  • 3. üretim binası = 100.000u

Bu enerji ışını, hedef alınan rakibin yanında bulunan diğer rakiplere de (azami 7), kalkan tanımadan hasar verir.

Kullanımı:

Teknoloji binanızda üretimi gerçekleştirdiğiniz anda oyun sayfanızda teknolojiler penceresinde aktif olacaktır. Düşman hedefi seçmenizin hemen ardından enerji ışınını aktif edebilirsiniz. Bu sayede hedefin yakınlarında bulunan (en fazla 7 düşman) düşmanlar kalkanları dikkate alınmaksızın 10.000' er dp hasar alacaklardır.

Üretim Şartları:

• 500.000 Credits
  • 200 Seprom
  • 1 Araştırma dosyası
Etki:
Azami 7 hedefe 10.000 hasar verebilir.
Süre:
Hemen

Yükleme Süresi (Tekrar Kullanabilme):
1 dakika

Kalkan yükleme teknolojisi ile geminin kalkanı hemen yüklenir.

Kullanımı:

Teknoloji binanızda üretimi gerçekleştirdiğiniz anda oyun sayfanızda teknolojiler penceresinde aktif olacaktır. Kullanımın gerçekleşmesi ile 75.000 kalkana sahip olursunuz.

Üretim Şartları:
  • 500.000 Credits
  • 250 Seprom
  • 2 Araştırma dosyası
Etki:
75.000 Kalkan gücü
Süre:
Hemen
2 dakika

Enerji transferi sayesinde lazer ile verdiğin hasarın % 10 oranı DP'ye çevrilir ve senin gemine verilir.

Kullanımı:

Teknoloji binanızda üretimi gerçekleştirdiğiniz anda oyun sayfanızda teknolojiler penceresinde aktif olacaktır. Kullandığınız andan itibaren 5 dakika boyunca aktif olacaktır. Bu süre dahilinde verdiğiniz hasarın %10 kadarı dp olarak geminize yansıyacaktır. Ancak RSB ve SAB cephaneleri buna dahil değildir.

Üretim Şartları:
  • 1.000.000 Credits
  • 500 Seprom
  • 5 Araştırma dosyası
Etki:
Lazer hasarın %10 oranı DP'ye çevrilir ve senin gemine verilir.
Süre:
5 dakika
10 dakika

İnce ayar hedef sistemi, basit roketlerin isabet oranını belli bir süre için % 100 yapar.

Kullanımı:

Teknoloji binanızda üretimi gerçekleştirdiğiniz anda oyun sayfanızda teknolojiler penceresinde aktif olacaktır. Kullandığınız andan itibaren 5 dakika boyunca aktif olacaktır. Bu süre dahilinde roketlerinizin isabet oranı %100 artacaktır.

Üretim Şartları:
  • 20.000 Credits
Etki:
% 100 Roket isabet oranı
Süre:5 dakika
5 dakika

Üretimini gerçekleştirdiğiniz teknolojiyi kullanmak istemiyorsanız silebilir ve üretim binanızı tekrar kullanıma açabilirsiniz. Ancak bu işlem sonucunda yaptığınız harcamalar da silinecektir.