Son dönemde neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, bugün oynanacak Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yolunda iki takımın iddiası olmasa da derbilerin her zaman heyecanlı geçtiğini belirten Demirören, "Galatasaray maçını kazanmak için özel bir sebebin olmasına gerek yok. Derbiler her zaman iddialı ve çekişmeli geçer. Takımın bize güzel bir galibiyet vereceğine inanıyorum. Ancak daha da önemlisi centilmence bir maç olması" dedi. İstanbul BŞB ile 11 Mayıs'ta oynayacakları Türkiye Kupası finaline de değinen başkan Demirören, şöyle konuştu:

"Türkiye Kupası'nı almak kadar Avrupa'da olmak da önemli. Avrupasız bir Beşiktaş düşünemiyorum. Önemli yatırımlar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Gelecek sezon mutlaka Avrupa'da mücadele etmeliyiz."

KUPA MÜZEYE, AVRUPA BİLETİ CEBE
"Futbolcularımızın bu durumun bilincinde olduğunu ve gereğini yapacaklarını düşünüyorum. 11 Mayıs'ta Türkiye Kupası'nı müzemizde, Avrupa biletini ise cebimizde görmek istiyoruz. Şimdi söz sırası artık futbolcularımızda."